Hvem er

LAIT

Hos LAIT laver vi webløsninger. Det vil sige hjemmesider, e-handelsløsninger og specialudvikling. Vi hedder LAIT ("light"), fordi det er sådan, vi samarbejder med vores kunder om at udvikle deres forretning på nettet: Lette, fleksible, pragmatiske og agile.

Hvor længe har i været med - og hvordan kom i med?

Vi støtter Nicolaj på femte år. Det første år var som medlem af erhvervsklubben, mens vi de sidste fire år har været hovedsponsor. Samarbejdet kom i stand, da Nicolaj som frisk 19-årig tilbage i 2012 stod overfor sin første sæson i Tyskland. Derfor havde den unge mand fundet vej til undertegnedes kontor og gav en præsentation af sit projekt.

Hvad har det betydet at være med i projektet?

Samarbejdet med Nicolaj har givet os - det vil sige vores medarbejdere og kunder - oplevelser og bekendtskaber, vi ikke ville have været foruden. Når folk spørger Anders, hvor meget vi økonomisk direkte har fået ud af vores anseelige støtte gennem årene, kan han faktisk ikke svare direkte. Det er ikke sådan, han gør det op. LAIT's forretning handler om relationer og de lange samarbejder, og det "drive" og den passion, Nicolaj udviser i sin jagt på målene, er værdier, LAIT gerne vil associeres med. Derfor har vi været med fra starten og er fremadrettet også med på "holdet".

lait

Hvem er

Tradepoint

Trade Point er et international handelshus, som har mere end 30 års erfaring indenfor møbler og brugskunst. Vores kunder er store nationale og internationale kædekunder, som er i stand til at aftage direkte containere fra hele verden. Trade Point fører en ekspansiv vækststrategi og stræber hele tiden efter at levere en høj service. Dialog, gode relationer og godt købmandskab er vigtige nøgleord for at levere løsninger med værdi for kunderne, og Trade Point ideudvikler både for og sammen med kunderne og har altid en kommerciel finger på tidens trend.

Hvor længe har i været med - og hvordan kom i med?

Rene Nielsen, CEO i Trade Point, mødte Nicolaj via et virksomhedsnetværk for fire år siden. Rene blev imponeret af Nicolajs store talent og hans indsats og dedikation i forhold at nå sine mål.

Hvad har det betydet at være med i projektet?

En af Trade Points byggesten er viljen til at lykkes, hvilket Rene kunne genkende i Nicolaj. Rene ønsker med projektet at skabe opmærksomhed om ”Det at ville lykkes” og dermed tiltrække unge mennesker, som har lyst til at forfølge deres drømme og karrieremål.

trade-point

Hvem er

Daxiomatic

Daxiomatic er både Danmarks bedste arbejdsplads, kåret af Great Place To Work, og ikke mindst Danmarks bedste ERP-leverandør, kåret af Computerworld Top100. Daxiomatic er en formålsdrevet organisation, og filosofien er at gøre alle AX-kunder glade. Virksomheden blev stiftet i 2010 som et modsvar til det etablerede ERP-marked. Hos Daxiomatic er vi specialister i Microsoft Dynamics AX, som er et omfattende ERP-system, der kan optimere og effektivisere en virksomheds ressourcer og processer.

Hvor længe har i været med - og hvordan kom i med?

Hos Daxiomatic har vi en stor interesse for talent, og da vi mødte Nicolaj for fire år siden, så vi et talent, der var drevet af passion og virkelig brændte for sin sport. Den rejse ville vi gerne være en del af. Vi tror på Nicolaj, og vi vil gerne bakke op om mennesker, der til fulde bruger deres talent og er drevet af en stærk passion.

Hvad har det betydet at være med i projektet?

Det er et netværk, der fungerer og er meget uformelt. Et netværk, der skaber ambassadører for Daxiomatic på tværs af landet, og når man som os gerne vil gøre alle AX-kunder glade i hele landet, giver det rigtig god mening at være repræsenteret i netværket MøllerMadsen Race Club.

DaxMadsen

Hvem er

Höjtryk

Höjtryk ApS er en handelsvirksomhed, der sælger accessoires til børn i alderen 8-17 år. Lige nu dækker vi Danmark og Færøerne, men planen er at udvide salget til dele af Europa og Skandinavien. Personligt har Michael bag höjtryk en stor lidenskab for frivilligt arbejde, hvor han i år,2017, kan fejre 25 års jubilæum.

Michael fik stor interesse for Nicolaj på grund af hans personlighed og hans job som racerkører for Audi. På det tidspunkt var netværkskonceptet stadig meget nyt. I starten sponsorerede Michael, Nicolaj af private midler, men nu, hvor han er blevet iværksætter og selvstændig, har han taget det med i virksomheden.

Hvor længe har i været med - og hvordan kom i med?

Michael mødte første gang Nicolaj i 2015, og efter et år blev han officielt sponsor og medlem af netværket. Sidste år havde han logo under navnet M. Vestergaard på hans Audi, mens han i år har logo på hans Porsche og sideløbende deltager i netværksarrangementerne i hele Danmark. Derudover begyndte Michael sidste år at hjælpe Nicolaj med netværkskonceptet og pr. 1. januar 2017 blev han Nicolaj’ eventkoordinator.

Hvad har det betydet at være med i projektet?

Michael har igennem flere år sponsoreret forskellige racerkørere, men med Nicolajs netværk føler han, at han har fundet ”hjem”. Her føler han sig set, og det giver en stor tryghed. For mange virksomheder handler det om eksponering og kunder, mens det for Michael har betydet, at han har fundet et værested – ”jeg er blevet en del af noget unikt” – siger Michael.

I forbindelse med Michael’ nye virksomhed er det helt klart, at netværket vil bidrage til at styrke virksomheden, fordi netværket er unik og har mange virksomheder fra forskellige brancher.

logo_435

Hvem er

Domhusgaarden

Tekst kommer snart

Hvor længe har i været med - og hvordan kom i med?

Tekst kommer snart

Hvad har det betydet at være med i projektet?

Tekst kommer snart

domhus-gaarden