Et overblik over Sponsorene

Nicolajs Partnere

Hvem er IN2ZYM

IN2ZYM er en dansk virksomhed^, som producerer kosttilskud i topkvalitet. De har hjulpet mig både på banen, men også til at få et sundere jeg og ikke mindst blive en bedre racerkører. Jeg er super stolt over, at være en del af sådan et stærkt brand og derfor er jeg også ambassadør for IN2ZYM rundt om i hele verden.

Hvem er NCG Finans

NCG Finans er dem, der sørger for, at jeg er kørende uden for banen. Derudover er de at finde i alle 4 afdelinger af mit netværk. Jeg er super stolt over at repræsentere en af Danmarks stærkeste virksomheder indenfor leasing og import af biler.

Kunne du tænke dig at blive en del af teamet?

Hvem er REPEAT Fitness

Jeg er virkelig glad for at være en del af dette nye fitness koncept, der ramte DK for snart 3 år siden. De har formået at skabe et nyt og anderledes koncept, der virkelig motiverer en til at træne – Det er virkelig fedt!

Hvem er On Running

Kvalitets løbesko til alle vejrforhold, der sørger for at holde mig kørende. Ligegyldigt om det er vådt, mudret, tørt eller hårdt så er mine fødder påklædt det bedste underlag. De er førende indenfor deres branche og jeg er glad for, at de er med på holdet.

Hvem er 2XU

2XU er australsk kvalitet, når det er bedst. De tager sig af mit træningstøj. Alt lige fra våddragt til kompressions tight til restaurering. Jeg har haft dem med på holdet i 2 år og er virkelig glad for, altid at have det bedste træningstøj!

Hvem er RaceMakers

RaceMarkes arrangerer blandt andet Challenge Herning og SuperCross Herning. Events jeg både deltager i som atlet, men også bruger til at pleje mine egne sponsorer. Du får ikke bedre planlæggere end dem til dine events!

Kom med på holdet og lad os udrette store ting

©2021 - Nicolaj Møller Madsen CVR: 00 00 00 00  - Design & programming by Replace

Log in with your credentials

Forgot your details?